gittigidiyor

Litvanya - Türkiye maç sonucu: 0-6

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Maça adeta golle başladık. Doğukan Sinik henüz 2. dakikada Kırmızı-Beyazlılar'ı öne geçiren golü attı. 14'te genç yıldızımız bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkarttı. Doğukan'ın iki golünde de asisti Halil Dervişoğlu yaptı.

İkinci devrede tempo biraz düşse de A Milliler üstünlüğünü korudu. 56'da penaltıdan Serdar Dursun skoru 3-0'a getirdi. 81'de ise başarılı forvet, Mert Müldür'ün asistinde kendisinin 2., takımımızın 4. golünü kaydetti: 0-4.

89'da Kerem'in pasında Yunus Akgün arka direkte topu tamamladı, hemen bir dakika sonra Halil Dervişoğlu maçın skorunu belirleyen golü attı: 0-6.

Bu sonuçla Ay-Yıldızlılar, Faroe Adaları'nın ardından Litvanya'yı 6-0'la geçti ve ilk 2 maçında 10 gol atıp, hiç gol yemeyerek 6 puanla zirveye yerleşti.

STAT: LFF

HAKEMLER: Novak Simovic, Nikola Djorovic, Milos Simovic

LİTVANYA: Setkus - Mikoliunas, Satkus, Klimavicius (Dk. 65 Klimavicius), Sirvys, Armanavicius, Megelaitis (Dk. 46 Utkus), Novikovas (Dk. 64 Petkevicius), Golubickas (Dk. 76 Barauskas), Dolznikov (Dk. 46 Cernych), Laukzemis


TÜRKİYE: Doğan Alemdar - Mert Müldür, Ozan Kabak (Dk. 76 Cenk Özkaçar), Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu (Dk. 59 Eren Elmalı), Doğukan Sinik (Dk. 66 Kerem Aktürkoğlu), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 46 Orkun Kökçü), Salih Özcan, Cengiz Ünder (Dk. 46 Yunus Akgün), Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun

GOLLER: Dk. 2 - Dk. 14 Doğukan Sinik, Dk. 56 (P) - Dk. 81 Serdar Dursun, Dk. 89 Yunus Akgün, Dk. 90 Halil Dervişoğlu (Türkiye)
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Rakip zayıf olsa da deplasmanda alınan güzel bir sonuç.
Bir an önce B ligine çıkarız umarım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst