gittigidiyor

LOADBALANCE Ayari ne ise yarar diyenlere:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI: Deccal





LOADBALANCE Ayari ne ise yarar diyenlere


Selam Arkadaslar,

Cocogunu LOADBALANCE ayarinin ne ise yaradigini veya tam olarak nasil kullanmasi soruyorsunuz

Size bir örnek vereyim veye ufakdan bir analatayim.

Localbalance ayari genelde Serverlerde kullaniliyor ve Serverde takili iki veya fazla ayni Kart varsa ECM Sorgulamasini dengeliyor.


Farzedelim Serverinizde Abone oldugunuz Providerin iki Karti takili birinde diyelim Aile Paketi acik ve digerinde Spor Paketi ozaman Config icine sunu eklemeniz lazim.


LOADBALANCE: ( Kartin takili oldugu Adres ) ( Digeri Kartin takili oldugu adres ) ( Paket icinde ayni olmayan Kanallarrin SIDleri )


LOADBALANCE : /dev/ttyUSB1 /dev/ttyUSB2 { 05e6,08fe,06ac,10da,1c85 }


Yani bu ayar sayesinde Cihazinizda takili olan Kart varsa ve Netten gelenleride izlemek istiyorsaniz fazla Kafa yormayin, bu ayar sadece Serverlerde kullaniyor, cogu Serverlere bir Providerin iki ve fazla Karti oluyor ve ECM Sorgulamasini dengeliyor, Kart sisme yapmasin diye.


Hadi Kolay Gelsin
10.gif
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst