gittigidiyor

Logitech Brio 4K HDR webcam duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
logitech-brio-webcam-sdn.jpg

Logitech Brio web kamerası, sıra dışı özellikleri ile tanıtıldı. Özellikle oyun yayıncılarının dikkatini çekecek olan web kamerası özellikleri ile göz dolduruyor.
Logitech Brio web kamerası özellikleri

Logitech Brio web kamerası, standart web kameralarının aksine son derece yenilikçi özelliklere sahip. Bunlardan ilki çözünürlük kısmında karşımıza çıkıyor. Logitech Brio, 4K çözünürlükte video kayıt yeteneğine sahip. 4K çözünürlükte 30 FPS hızında video kaydedebilen kamera, 1080p çözünürlükte 60 FPS ve 30 FPS video kaydı yapabiliyor.
4K noktasında dikkat çeken bir detay ise 4K videolar MJPEG formatında kayıt altına alınması. Bu durum ise YouTube gibi video kanallarında 4K video stream işlevini zora sokuyor. Kameranın bu çözünürlükteki kullanıma ise video kaydı şeklinde gerçekleştirilebiliyor.
Logitech Brio web kamerasında yer alan RightLight Teknolojisi ise HDR algoritmasını kullanarak, kayıtların çok daha kaliteli yapılmasını sağlıyor.


brio-fov-sdn.jpg

Logitech Brio kamerası FOV yani görüntüleme alanı konusunda da oldukça başarılı. 90 derece görüş açısı desteği ile normal web kameralarına kıyasla daha geniş bir kadrajı kapsayan videolar çekilebilecek. Buna ek olarak kameranın 4K sensörü sayesinde yapılan 5x optik yakınlaştırma sırasında neredeyse kayıpsız bir yakınlaştırma yapılabiliyor.
Logitech'in yeni web kamerası, özel bir ışık sensörüne sahip. Derinlik ölçümü yapabilen kamera, kızılötesi bir ışık ile alan derinliği ölçebiliyor.
Logitech'in sunduğu özelliklerle dikkat çeken web kamerası Brio'nun satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi hakkında açıklanan bir bilgi yok.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst