gittigidiyor

Logitech G, Yeni Prodigy Gaming Mouse’u Tanıttı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Logitech G, oyun deneyimini geliştirecek yeni G102 Gaming Mouse’u tanıttı.

Geliştirilmiş gergin tuşlara, yeni optik oyun algılayıcıya ve konforlu tasarıma sahip oyuncu fareleri, kullanım kolaylığı sağlayan Prodigy serisinin yeni ürünü olarak piyasaya sunuldu. Standart ürünlerden 8 kat daha hızlı olan Logitech G102 Prodigy Mouse, saniyede 1.000’den fazla bildirimle iletişim kuruyor.
Böylece fare hareket ettirildiğinde veya tıklandığında, ekrandaki tepki anında gerçekleşiyor. Sol ve sağ tıklamalar için geliştirilmiş gergin tuşları sayesinde, daha az güçle daha hızlı yanıt vererek yüksek performans gösteriyor.

Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse, 149 TL tavsiye edilen perakende fiyatıyla satışa sunuluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst