gittigidiyor

Logitech G502 Proteus Spectrum

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Logitech'in, kullanıcılar tarafından sevilen oyuncu faresi G502'nin revize edilmiş hali olan Logitech G502 Proteus Spectrum


evrenmouse.jpg
Bilindiği üzere Logitech, oyuncu ekipmanı denince akıllara gelen ilk isimlerden. Bu başarısını da ürettiği ekipmanlara ve bu ekipmanların kalitesine borçlu. RGB LED aydınlatmayla birlikte çehresi değiştirilmiş versiyonu Logitech G502 Proteus Spectrum'a, yakından baktık.
logitech_g502.jpg

Oyuncu ekipmanlarında RGB LEDlerin kullanmasıyla birlikte, bu cihazlar makyaj olarak bambaşka bir görüntüye büründüler. Şık görünüşe sahip bu cihazlar, oyuncuların artık yeni gözdesi. Klavyeden fareye, kasalardan kulaklıklara kadar birçok üründe RGB LED ışıklandırmayı görebiliyorsunuz.
331557.jpg

Logitech de kullanıcıların oldukça beğendiği G502 model faresini deyim yerindeyse, RGB LEDlerle modifiye etmiş. Böylece ortaya çıkan LogitechG502 Proteus Spectrum'u inceleme masamıza yatırdık.
logitech_g502_proteus_spectrum_gaming_mouse_2.jpg

İncelemede neler bulacaksınız?

- Logitech G502 Proteus Spectrum'un tasarımı
- Logitech G502 Proteus Spectrum kutu içeriği
- Logitech G502 Proteus Spectrum'un teknik özellikleri
- Logitech G502 Proteus Spectrum'un kullanılabilirliği


Teknik
Logitech-G502-Proteus-Spectrum-kanan-dan-kiri.jpg
özellikler


Kullanılabilir işletim sistemleri: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Dpi seviyesi : 200 - 12000
Bildirim hızı : 1ms
Ayarlanabilir tuş : 11
Makro atama : var


SenseiGamingBE-Logitech-G502-Proteus-Spectrum-Featured-01.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst