gittigidiyor

Logitech Mouse Sürücüsü İndir (Tüm Game Mouse Modelleriyle Uyumlu Güncel Driver)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
image-05-700x522.png


Artık satın aldığınız Logitech marka oyun fareleri için ayrı ayrı sürücü yazılımı aramanıza hiç gerek kalmadı. Logitech firması tüm oyuncu mouse modelleri için tek bir sürücü piyasaya sürdü. Üstelik bu sürücü sayesinde yalnızca farenin değil, Logitech klavye ve Logitech kulaklık setinin ayarlarını ve fonksiyonlarını da düzenleyebilirsiniz.


Logitech Gaming Software denilen bu driver yazılımını aşağıdan indirebilirsiniz.

Logitech Gaming Software İndir (32 ve 64-bit için) Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Xp, Windows Vista
Üsteki linke tıkladığınızda açılan sayfadan öncelikle kullandığınız işletim sistemini seçin, ardından 32-bit veya 64-bit seçeneklerinden size uygun olanı seçin ve son olarak sağ taraftaki Download butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatın.

Logitech Gaming Software İndir 64-bit Windows 10

Logitech Gaming Software İndir 32-bit Windows 10

Logitech Game Mouse Sürücüsü Ekran Görüntüleri



logitech-gaming-software-screenshot-03.jpg

image-04-700x521.jpg




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst