gittigidiyor

Logitech'in Sessiz Mouse Modelleri Tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Logitech, ürettiği ilk sessiz mouse'lar M220 ve M330 Plus'ı duyurdu. Tıklama sesinden rahatsız olanlara hitap eden yeni fare modellerinin özellikleri haberimizde.


m220-silent-ve-m330-silent-plus-duyuruldu-1.jpg
Logitech, M220 Silent ve M330 Silent Plus'ı duyuruldu. Firmanın ürettiği ilk sessiz mouse'lar görücüye çıkıyor. Tıklama sırasında çıkan sesi%90oranında azaltan bu özel fareler, aynı zamanda The Quiet Mark onayını da almayı başardılar.
Logitech M220 Silent ve M330 Silent Plus kullanım için herhangi biryazılım desteğine ihtiyaç duymuyorlar. Özellikle ev ve iş ortamında dikkat dağıtan tıklama seslerini engelleme amacıyla üretilen M220 Silent ve M330 Silent Plus, standart fare özelliklerine sahip olmasına rağmen bu yönleriyle konforlu bir kullanım vaat ediyorlar.
Yeni sessiz fareler Windows, Mac OS ve Linux işletim sistemleriyle daha önce de dediğimiz gibi herhangi bir yardımcı programa ihtiyaç duymadan, tam uyumlu olarak çalışabiliyorlar. 10 metre mesafeye kadar sağlıklı kullanım sunan ikili özel materyal ayakları sayesinde sessiz kaydırmaolanağı da sağlıyor.
m220-silent-ve-m330-silent-plus-duyuruldu-2.png

Logitech M220 Silent Özellikleri ve Fiyatı

Sessiz çalışır: Logitech’in M170 standart mouse’u ile karşılaştırıldığında, her tıklamada sesi %90 oranında azaltır. Kauçuk tekerleği ve özel materyal ayakları sayesinde kaydırmalar sessizce yapılabiliyor.
Kolay, güvenilir, güçlü: Kolayca takıp çıkarılabilen nano alıcısı sayesinde 10 metrelik kablosuz kullanım mesafesi sunuyor.
18 ay pil ömrü: Otomatik uyku modu sayesinde 18 ay pil ömrü sunarak kesintisiz kullanım
Konforlu ve portatif yapı: Konforlu olmasının yanı sıra portatif yapısıyla da her yere kolayca taşınabiliyor.
Boyutlar (Yükseklik x Genişlik x Derinlik): 99 mm x 60 mm x 39 mm
Ağırlık: 75.2 g (batarya dahil)
Tuş Sayısı: 3
Sensör Teknolojisi: Logitech’in gelişmiş optik izleyicisi
Çözünürlük: 1.000 dpi
Kablosuz Bağlantı Hızı: 2.4 GHz
Fiyatı: 59,90 TL
m220-silent-ve-m330-silent-plus-duyuruldu-3.png

Logitech M330 Silent Plus Özellikleri ve Fiyatı

Sessiz çalışır: Logitech’in M170 standart mouse’u ile karşılaştırıldığında, her tıklamada sesi %90 oranında azaltır. Kauçuk tekerleği ve özel materyal ayakları sayesinde kaydırmalar sessizce yapılabiliyor.
Sağ elle kullanım: Kıvrımlı ve yumuşak kauçuk yapısıyla sağ elle kullanıma uygun olarak tasarlandı.
24 ay pil ömrü: Otomatik uyku modu sayesinde 24 ay pil ömrü sunarak kesintisiz kullanım

Boyutlar (Yükseklik x Genişlik x Derinlik): 105.4 mm x 67.9 mm x 38.4 mm
Ağırlık: 91 g (batarya dahil)
Tuş Sayısı: 3
Sensör Teknolojisi: Logitech’in gelişmiş optik izleyicisi
Çözünürlük: 1.000 dpi
Kablosuz Bağlantı Hızı: 2.4 GHz
Fiyat: 89,90 TL
Logitech M220 Silent ve M330 Silent Plus Ekim ayında Türkiye'de satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst