gittigidiyor

lokalı lokalsız

dreamsupeer

Aktif Üye
Katılım
31 Ağu 2011
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Konum
mardin
lokallı lokalsız herkesi paylaşıma bekliyorum
 

cabrioet

Aktif Üye
Katılım
4 Eyl 2011
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
Konum
Kütahya
Arkadaşlar bu c line değişimi nasıl oluyor.Ben mesela şuan makinemde ücretli server kullanıyorum.Bunumu size göndereceğim.
 

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
Arkadaşlar bu c line değişimi nasıl oluyor.Ben mesela şuan makinemde ücretli server kullanıyorum.Bunumu size göndereceğim.

Ücretli serverınızı kimseyle paylaşma imkanınız yoktur, size verilen satır yalnız size aittir, zaten paylaşmaya kalktığınızda bunu size satan kişi farkedebilir ve sizi BAN yani serverınızı keser ve ücreti geri verin diye hiç bir hak talep edemezsiniz.....


Server değşiminin amacı karşılıklı hoş görü sevgi saygı içinde biribirimizin serverını güçlendirmektir, peki bu iş nasıl olur?

1) Server değişimi yapabilmeniz için kendinize ait bir serverınız olması gerekmektedir...Sizin şu an kullandığınız server size ait değil siz parasını ödeyip servercının elinde hangi paketler varsa onu izleyebilirsiniz,

2) Modemde PORT açmanız gerekmektedir, kendinize ait bir PORT ve,

3) DNS adresi alma zorundasınız, (Ücretsiz free)

4) Bütün bunları yaptınız, her şey tamam ama en azından kurduğunuz serverda değişim yapabilmeniz için bir iki arkadaşınızın size localli veya localsiz satır vermelidir...yani biraz sermaye lazım...

5) Bu iş için netinizin olması şarttır, özellikle sizinle değişim yapacak tüm dostlarınızında...

Bunlar değişimin ilk kurallarıdır, daha söylenecek paylaşılacak çok bilgiler var...

saygılarımla...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst