gittigidiyor

LOL hayranları için Riot Mobile yayınlandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
riot-1-27dI_cover.jpg.webp



League of Legends, Valorant ve Wild Rift mevcut E-spor sahnesindeki en önemli oyunlardan, dünya çapında milyonlarca kullanıcı bu oyunlarla rekabet ediyor ve bağlantı kuruyorlar.


Bu tutkuyu bir sonraki seviyeye taşımak için Riot Games, Los Angeles ve California merkezli bir şirket tarafından geliştirilen, bu oyunları seven kullanıcılara daha çekici ve akıcı bir deneyim sunmayı amaçlayan bir uygulama olan Riot Mobile'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.


İşte Riot Mobile!​


Riot Mobile'ın 2019'dan kalma bir uygulama olan LoL+ (Plus)'dan türediğini ve bu yeni uygulamanın, oyuncunun yeni içerikler ve etkinlikler hakkında bir deneyim yaşayacağı, tüm yeniliklerden haberdar olabileceği yeni bir platform. Uygulama sayesinde Riot oyunlarıyla ilgili bilgileri ve dünyadaki diğer oyuncularla bağlantı kurabileceğiniz bir platforma kavuşuyorsunuz.


Öte yandan Riot Games, 2022'de uygulamada ağırlıklı olarak E-spor odaklı iyileştirmelere yer vereceklerini ve kullanıcıları için daha iyi bir taşınabilir mobil deneyime sahip olmak adına tasarlanacağını da duyurdu.


Riot Mobile, 1.0 sürümünde oyuncu profilleri, çoklu oyun ve çoklu bölge sohbeti gibi belirli ayarların yanı sıra arkadaş aramak ve sohbet başlatmak için kısayollar bulunuyor. League of Legends, League of Legends: Wild Rift, VALORANT, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics gibi oyunları sevenler, Brandon Beck ve Marc Merrill tarafından kurulan şirketin uygulaması sayesinde bu oyunlar hakkında güncel bilgilere sahip olabilecekler.


Riot games şu anda beklenmedik kapanmaları, sohbet ve bildirimler etrafındaki sorunları çözmeye odaklanmış durumda. LoL+ sorunlarının çoğunu çözen firma, yalnızca Riot Mobile uygulamasına yönelecek. Artık App Store'da ve Play Store'da uygulamayı bulup indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst