gittigidiyor

LoL Kostüm, Simge ve Totemler Kampanya Sonu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
LoL Kostüm, Simge ve Totemler Kampanya Sonu

Oyun Haberleri arasına yine bir kampanya haberi ile katılan LOL para kazan isteğinden çok uzak. League of Legends 2015 Dünya Şampiyonası etkinliğinin sona erdiği içinde bulunduğumuz günlerde, LOL tutkunlarının da maceraya katılması için satışa çıkarılan kostüm, simge ve totemler de sırayla satış raflarından alınmaya başladı. Şampiyonlar şampiyonu Kalista başta olmak üzere raflardan kaldırılan e-spor kostümleri gelecek seneye kadar oyunculara dan ayrılmaya başladı; Kaçırdıklarınızın arkasından ağlamamak için bence elinizi hızlı tutun ve Riot Games in son fırsatını aman ha kaçırmayın. 2015 LoL Dünya Şampiyonası ile birlikte satışa çıkarılan simgelere, totem görünümlerine ve paketlere
6 Kasım Cuma günü saat 09.59
’a oyuncular indirimli olarak kampanya devam edecek. 6 Kasım tarihine kadar istediğiniz kostüm ve simgelere sahip olabilirsiniz. Bunlar sizin son şanslarınız iyi değerlendirin.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.