gittigidiyor

Luiz Gustavo ayrılmayı işaret etti

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,987
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
[h=2]Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Luiz Gustavo, Yeni Malatyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalarla ayrılığı işaret etti.[/h]Fb haberi | Beşiktaş maçında rakibine girmediği için Lemos’a kızan ve yaptığı sert hareket sonrasında sarı kart görerek Denizlispor maçında cezalı duruma düşen Luiz Gustavo, Cumartesi akşam çok sert açıklamalar yaptı. Brezilyalı oyuncunun açıklamalarının alt metni ise kafaları karıştırdı.
17_son-dakika-spor-haberi-luiz-gustavo-ayrilmayi-isaret-etti_160789473110.jpg

Gustavo: Ne dedi, ne demek istedi?
* Bugün şampiyonluğa oynayan takım gibi görünmedik.
Böyle oynarsak şampiyon olamayız.
* Rakiplerimize saygı gösterip, tevazu içinde olmalıyız.
Biz Fenerbahçe’yiz önümüze geleni yeneriz havasında sahaya çıkmamalıyız. Rakiplerle ilgili analiz toplantıları yapıp, onları incelemeliyiz.
* Aynaya bakıp sorumluluk almak zorundayız.
Takım içinde pek çok oyuncu sorumluluk almaktan kaçınıyor.
* Ben buraya geldiğimden beri, kulübün hedefi çok netti: Kazanıp, şampiyon olmak. Ama tam tersi oluyor.
Bu takım şampiyon olmak istiyor. Ancak tam tersi yaşanıyor. Tersi yönde oyuncular transfer ediliyor. Fenerbahçe’de devam etmeyi düşüneceğim.
Kaynak: Fotospor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst