gittigidiyor

Lumia 950 XL Sıvı Soğutma ile mi Geliyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bir hayli sıcak çalıştığı bilinen Snapdragon 810 işlemcisiyle gelen Lumia 950 XL, tanıtılırken ve Microsoft'un sitesinde sıvı soğutmaya sahip olduğu açıklanmıştı. Peki, gerçek ne?


lumia-950-xl-fiyat-950xl-1450895421.jpg
Microsoft'un Windows 10 Mobile kullanan ilk amiral gemisi Lumia 950 XLmodeli, teknik özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı.
Tanıtıldığı günden bu yana üzerinde bulunan Snapdragon 810 işlemcisiyle ısı sorunu yaşayıp, yaşamayacağı merak edilen Lumia 950 XL için firma,sıvı soğutmasistemi kullanıldığı açıklamasını yapmıştı.
JerryRigEverything adlı teknoloji videoları paylaşan bir YouTube kanalı,Lumia 950 XL'ı parçaladı. Parçalarına ayırdığı telefonun iç materyallerine bakan Jerry, soğutucuyu da parçaladı. İçinde de sıvı soğutma ile ilgili hiçbir şey bulunmaması dikkat çekti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst