gittigidiyor

Maç bitmeden Umut bitmez!

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği’ni 90+3. dakikada Umut’un attığı golle 3-2 mağlup etti. TT Arena’daki kritik mücadelen galip gelen sarı kırmızılılar, 2. sıradaki yerini korudu ve Devler Ligi’ne doğrudan katılma şansını sürdürdü
umutbulut600_K6LRK.jpg
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği rakibini 3-2 mağlup etti. Galatasaray'ın golleri 61. dakikada Burak Yılmaz, 63. dakikada Ahmet Çalık (KK) ve 90+3. dakikada Umut Bulut'tan gelirken, G.Birliği'nin gollerini 6. dakikada Oktay Delibalta ve 12. dakikada Ermin Zec kaydetti. İlk 12 dakikada yediği gollerle Gençlerbirliği karşısında 2-0 yenik duruma düşen G.Saray, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 3-2 galip gelmesini bildi.

Başkent ekibi maçtaki ilk tehlikeli atakta golü buldu. 6. dakikada hızlı gelişen atakta Zec'den aldığı pasla ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Oktay, yeden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

G.Saray önünde ilk dakikalarda etkili bir oyun sergileyen Gençlerbirliği, çok geçmeden 2. golü de buldu. 12. dakikada Uğur'un pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Zec, bekletmeden köşeye yaptığı vuruşla kaleci Ufuk'u yeniden avladı ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Galatasaray vardı. Sarı kırmızılılar, ikinci 45 dakikanın başlanasıyla birlikte rakip kaleye yüklenmeye başladı. Cimbom'un ilk golü ise 61. dakikada Burak Yılmaz'la geldi. Sağ kanattan Yekta'nın ortasında Melo ceza sahası önünde şutunu çekti savunmadan seken top Burak'ın önünde kaldı. Altıpas önünde rahat durumda topla buluşan Burak, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve farkı 1'e indirdi.

Golün ardından baskınını daha da artıran G.Saray, 2 dakika sonra beraberlik golünü buldu. 63. dakikada Telles'in kullandığı serbest vuruşta Semih, topu kafayla sağ çaprazdaki Burak'a indirdi. Burak'ın içeriye çevirdiği topa müdahalede bulunmak isteyen Ahmet Çalık, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi ve maçta eşitliği sağladı.

Ve G.Saray'ın beklediği gol 90+3. dakikada geldi. Sabri'nin sağ kanattan ortasında savunmanın arasından öne çıkan Umut Bulut, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımına 3-2'lik galibiyeti getiren isim oldu.

G.Saray, Gençlerbirliği galibiyeti sonrası puanını 59'a çıkartarak 2. sıradaki yerini korudu. Gençlerbirliği ise 44 puanla 8. sırada kaldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst