gittigidiyor

macOS 10.12.2 Geldi! İşte Yeni Özellikler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]macOS 10.12.2 Geldi! İşte Yeni Özellikler[/h][h=2]Apple, tüm Mac'ler için macOS 10.12.2 güncellemesini yayımladı. Güncelleme, bilgisayarınızdaki Mac App Store uygulamasından indirilebilir durumda.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
macos-10122-geldi-iste-yeni-ozellikler-1481711673.jpg
macOS 10.12.2 ile birlikte yeni bir dönem başlatan Apple, güncellemeyi resmen sundu. Güncellemedeki değişikliklerden en çok dikkat çeken emojiler oldu. Apple, bu güncellemede Unicode 9.0 standardına uyan iOS 10.2 güncellemesinde olduğu gibi 100 tane yeni emoji tanıttı. Apple aynı zamanda mevcut emojinin birkaçını yeniden tasarladı ve onlara yeni bir renk kattı.
Duvar Kağıtları Eklendi
Güncelleme aynı zamanda dört yeni duvar kağıdı da ekliyor. Soyut ve renkli duvar kağıtları da yine cihazları süsleyecek güzellikte.
Batarya Süresi Kalktı!
Güncelleme ile birlikte batarya menüsünde kalan süreynin yazdığı bölüm kaldırıldı. Açıkçası bu bilgilerin tam doğru olmaması nedeniyle kaldırıldığı belirtildi. Bu açıdan bugüne kadar aslında bu bölümden gerçek değerlerin öğrenilmediği de resmi bir şekilde ifade edildi.
macOS 10.12.2 ile birlikte sistemde yaşanan diğer değişiklikler şöyle;
Otomatik kilit açma özelliğinin kurulumu ve güvenilirliğinin iyileştirilmesi.
Ekranda Touch Bar emoji seçicisinin görünmesine neden olan sorun düzeltildi.
MacBook Pro’daki grafik sorunları giderildi.
Sistem bütünlüğü korumasının devre dışı bırakılma sorunu düzeltildi.
ICloud Masaüstü ve Belgeler için kurulum ve devre dışı bırakma işlemleri iyileştirildi.
Bluetooth kulaklıkla Siri ve FaceTime'ı kullanırken ses kalitesi arttırıldı.
Safari uzantılarının Safari uzantıları galerisi dışında yüklenmesini engelleyen sorun düzeltildi.
Bazı ekran çözünürlüğünün üçüncü taraf ekranlarda kullanılmasını engelleyen sorun giderildi.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst