gittigidiyor

Mancini ortada kaldı !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
İtalyan teknik direktör şimdiye kadar hiçbir teklif almadı...

Mancini ile ilgilendiği iddia edilen Lazio, Inter, Milan ve Sampdoria’nın yanı sıra Southampton da hocasını buldu..

Galatasaray ile yollarını ayıran Roberto Mancini yeni sezonda takımsız kalabilir.

İsmi ülkesinden bazı takımlarla anılan deneyimli çalıştırıcı için hiçbir İtalyan ekibinin istekli olmadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekiple ayrılığı açıklamasının ardından İtalyan çalıştırıcının adı ilk olarak Lazio ile anıldı. Ancak başkent ekibi bu söylentilerin çıkmasının hemen birkaç gün sonrasında Stefano Pioli’yi takımın başına getirdi. Mancini için Inter’in devreye girebileceği de iddia edildi. Fakat Milano ekibinin başkanı geçtiğimiz günlerde hocaları Walter Mazzarri ile yola devam edeceklerini duyurdu.

Tottenham da olmadı

Roberto Mancini’nin isminin geçtiği diğer takımlardan Milan, Seedorf’un yerine Inzaghi’yi göreve getirirken, Sampdoria ise Mihajlovic’in sözleşmesini yeniledi. İngiltere’de ise deneyimli hocayla ilgilendiği belirtilen Southampton, Ronald Koeman ile anlaştı, Tottenham ise Pocchettino ile devam kararı aldı.

Böylece Roberto Mancini ile ismi geçen tüm takımların kontenjanı doldu. Gelişmelerin ardından İtalyan teknik adamın yakın çevresine, bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sezonu dinlenerek geçirebileceğini söylediği öğrenildi.

Milliyet


Mancini ortada kaldı !
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst