gittigidiyor

Manga Studio EX4.0Full 32'64Bit Multilingual-2013

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
gKG6d.jpg


Manga Studio EX 4.0 Full 32'64Bit Multilingual 2013

Manga Studio, bir çizim programıdır. Bu program Microsoft Paint'in biraz gelişmişidir diyebiliriz, daha çok manga / çizgi roman çizerlere özel hazırlanmakla birlikte ilk sürüm olması dolayısıyla hatalar bulunabilir. Bunları yorum olarak bildirirseniz hızlıca sorunları düzeltebiliriz. Bmp, Jpg, Png, Tiff ve Gif dosyalarını görüntüler ve düzenler, resimler üzerinde çeşitli filtreleme uygulamaları yapar, birçok resim editöründe bulunmayan bazı araçları vardır (kaydırma aracı ya da ok çizici gibi)
Rmlfd.jpg

hkokU.jpg


Boyut:668 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: Webroot Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp vista 32x64bit



2yubk.png

Manga Studio EX 4.0-2012

(((Alternatif)))


Manga Studio EX 4.0-2012

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst