gittigidiyor

Manuel Fernandes Antep'e bilendi

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2771453.jpg

Siyah-Beyazlılar’da son dönemde ortaya koyduğu futboldan çok karıştığı olaylarla gündemi meşgul eden Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, takımının Gaziantepspor mücadelesinde forma giymek için ortaya koyduğu ekstra çabayla beğeni kazandı. Kayseri Erciyesspor mücadelesinin ardından sol diz tendonunda ödem oluşan ve çalışmalarını hafif şekilde sürdüren deneyimli futbolcunun, ağrılarının bulunmasına rağmen dün yapılan takım idmanına katılması teknik heyeti mutlu etti. Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic önderliğinde yapılan antrenmanda istekli oyunuyla dikkat çeken 28 yaşındaki futbolcunun, Spor Toto Süper Lig’de yarın oynanacak Gaziantepspor maçında forma giymek istediğini hocasına ilettiği bildirildi. Bu gelişme üzerine oyuncunun istekli durumunu göz önünde bulunduran Bilic’in, sağlık heyetinden olumlu rapor alması üzerine başarılı oyuncuyu Gaziantep karşısında sahaya süreceği 11’e eklediği bildirildi.

Bu sezon 16 maçta forma giydi

Kara Kartal’la bu sezon 16 karşılaşmaya çıkan Manuel Fernandes, bu mücadelelerde rakip fileleri 2 kez havalandırmış ve 6 asistlik de performans ortaya koymuştu.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst