gittigidiyor

Marcao geri mi dönüyor...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Satılıyor,kiralık gidiyor derken Terim yine affetmeyi gündemine almış galiba....Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça zor bir gruba düştü. Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak Galatasaray'da Marcao'ya af yolu göründü. Brezilyalı oyuncu Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi listesinde yer aldı. Marcao'nun milli arada affedilmesi bekleniyor.

Brezilyalı stoper ile İtalya'dan Napoli ve Rusya'dan Krasnodar ilgilenirken, 10 milyon Euro beklentisi olan yönetim, bu seviyeleri göremeyince, Marcao da takımda kaldı.25 yaşındaki Sambacı'nın ismi dün UEFA'ya Avrupa Ligi için gönderilen 25 kişilik listeye eklendi. Marcao'nun milli arada affedilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst