gittigidiyor

Markafoni'den sonra bir e-ticaret sitesi daha kapanıyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Markafoni'den sonra bir e-ticaret sitesi daha kapanıyor![/h]İnternet alışverişlerinde yaşanılan teslimat sorunlarının çözümü için Borusan'ın iki sene önce geliştirmiş olduğu Bukoli, kapanıyor.
05 Haziran 2017 14:09 Genel
22321-650x315.jpg

Geçtiğimiz günlerde sektörün önemli isimlerinden biri olan Markafoni, kapatma kararıyla tüm dikkatleri üstüne çekmişti. 2014 yılında faaliyetlerine başlayan Bukoli, kısa bir sürede hızlı bir şekilde büyüme göstermişti. Edinilen bilgiye göre Bukoli adına iş ortaklarına gönderilen yazıda şirketin faaliyetlerine son verileceği duyuruldu.
fft16_mf9257546.Jpeg

Şirket 5 yıl sonunda İstanbul'da 2 bin 500 teslimat noktasına ulaşmayı takip eden 1.5 yıl içerisinde de Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'ya hizmet götürmeyi hedefliyordu. Bukoli'nin yaptığı açıklamada mevcut pazar koşulları sebep gösterilmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst