gittigidiyor

Masaüstü Facebook Messenger Uygulaması – Messenger for Desktop İndir Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Messenger for Desktop uygulaması ile Facebook’a girmeden bilgisayarınızın masaüstünde sohbet edebilirsiniz. Messenger for Desktop uygulaması Facebook seçeneklerini otomatik olarak alır ve resmi Messenger uygulamasından hiçbir farkı yoktur. Facebook tarafından resmi olarak desteklenmese de Messenger uygulaması ile yapabileceğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz.
[/h]



[h=2]Facebook Messenger İle Masaüstünde Mesajlaşın[/h]Facebook Messenger uygulamasını bilgisayarınızın masaüstünde kullanabilirsiniz. Resmi olmayan yani Facebook tarafından geliştirilmeyen bu Messenger for Desktop isimli uygulaması ile masaüstünde arkadaşlarınız ile sohbet edebilirsiniz.




Çok basit ve güzel bir uygulama olan Messenger for Desktop uygulaması ile masaüstünde mesajları görebilir, arkadaşlarınız ile sohbet edebilir ve Messenger uygulaması ile yaptığınız her şeyi yapabilirsiniz.
[h=2]Messenger for Desktop Özellikleri[/h]
  • Mesaj gönderme ve mesaj alma
  • Gönderdiğiniz mesajların ne zaman görüldüğünü bilme
  • Dünyanın herhangi bir yeri ile HD görüşmeleri yapabilme
  • Fotoğraflar ve videolar çekip gönderme
  • Binlerce çıkarma ve ifade gönderebilme
  • Sesli mesajlar gönderebilme
  • En sevdiğiniz grupları ile sohbet edebilme.
Messenger-for-Desktop.jpg

[h=2]Messenger for Desktop Program Detayları[/h]
Lisans:Ücretsiz
Boyut:28 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:2.1
İşletim Sistemi:Windows Tümü


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst