gittigidiyor

Max Payne ve Max Payne 2 Remake Projeleri Duyuruldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Oyun dünyasında kendine has işler ortaya koyması ile tanıdığımız Remedy'nin ellerinden çıkan Max Payne çıkış yaptığı dönemde kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi tarafından çok sevildi ve yıllar içerisinde klasik mertebesine yerleşti. Oyun bugünlerde bile oyun dünyasını şekillendirmeye devam eden mekanikleri ile oldukça yenilikçi bir yapımdı.



Remedy kanadından gelen Max Payne ve Max Payne 2 remake projelerinin duyurusu ise oyun dünyasına bomba gibi düştü.​



Üçüncü oyunun ardından oyuncuların gözleri bir devam oyunundayken gelen bu sürpriz duyuru merak edilen pek çok detayı da ortaya koydu. Projenin başında Max Payne'in yaratıcısı ve geliştiricisi Remedy olacak. Projenin finansmanını ise Rockstar Games sağlayacak.



Her iki taraf da bu remake projesini çok ciddiye alıyor.​


Her iki taraf da bu remake projesini çok ciddiye alıyor.



Her iki oyunun yeniden yapımı da büyük bütçeli AAA yapımlar olacaklar. Kısacası Rockstar Games kesenin ağzını açıyor. Max Payne efsanesi böylece günümüze adım atmış olacak. Oyunların yapımında ise Remedy'nin Control gibi pek çok sevilen yapımında kullandığı Northlight oyun motoru kullanılacak.




Peki Max Payne remake ne zaman çıkış yapacak?​


Peki Max Payne remake ne zaman çıkış yapacak?



Yapılan açıklamalarda belirtildiği üzere proje henüz sürecin çok başında. Kısacası Max Payne ve Max Payne 2 remake projelerini görmek için uzunca bir süre beklememiz gerekecek gibi görünüyor.




Peki bu yapımlar hangi platformlarda oyuncularla buluşacak?​


Peki bu yapımlar hangi platformlarda oyuncularla buluşacak?



Max Payne ve Max Payne 2 remake yapılan açıklamalara göre PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için çıkış yapıp eski nesil konsolları pas geçecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst