gittigidiyor

Mayıs Ayı Ücretsiz Xbox Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Games with Gold kapsamında Mayıs ayında Xbox Live Gold üyelerine sunulacak bedava oyunlar açıklandı. İşte Xbox One ve Xbox 360 için gelecek bedava oyunlar!

xbox-one.jpg


Xbox One ve Xbox 360 sahiplerine özel olan ve her ay belli bir ücretkarşılığında üye olunan Xbox Live Gold servisinin, üyelerine Mayıs ayında sunacağı bedava oyunlar belli oldu.
Daha önce, rakip servis PS Plus'a kıyasla çok daha kaliteli bedava oyunlar sunan Xbox Live Gold, Mayıs ayında çıtayı biraz düşürmüş gibi görünüyor.





Mayıs ayının bedava Xbox oyunları belli oldu!

Games with Gold adı altında Xbox 360 sahiplerine sunulacak oyunlar puzzle oyunu Peggle ve sevilen yarış oyunu Grid 2 olarak belirlenmiş. Xbox One'ın geri uyumluluğu sayesinde bu oyunlar, Xbox One'da bedava olarak oynanabilecek.
xbox-live.jpg

Peggle, 1-15 Mayıs tarihleri arasında, Grid 2 ise 16-31 Mayıs tarihleri arasında Xbox One ve Xbox 360 sahipleri tarafından indirilebilecek.
Bunun yanında tower defense oyunu Defense Grid 2 1-31 Mayıs, Costume Quest 2 ise 16 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında Xbox Live Gold üyesi Xbox One sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst