gittigidiyor

Meebootta problem

nacisi

Aktif Üye
Katılım
30 Ağu 2013
Mesajlar
32
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
afyon
Arkadaşlar,
DM800 uydu alıcımda, USB ye 8 tane image kurdum istediğimi kullanıyorum. ancak birini açamadım devamlı error verdi. bende meebot yardımıyla silmeye karar verdim fakat bütün uğraşlarıma rağmen silemedim. Bu sefer FlashFLX ile bağlanarak onun vasıtasıyle silmek istedim,yine silemedim.Yani uzun lafın kısası meebotla yükleme yaptım şimdi silemiyorum.

usb yi sıfırlamadan (8 tane image yüklü) bu error veren imageyi nasıl kaldırabilirim. Fikri olan varmı? Cevap verecek ustalara şimdiden teşekkürler.
 

nacisi

Aktif Üye
Katılım
30 Ağu 2013
Mesajlar
32
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
afyon
Meboot biliyorsun bütün imagelerde var. Bir kaç tanesinde denedim hep error verdi. Flashta ki ile de denedim sonuç ayni, USB yi formatlayıp yeniden sıfırdan yükleyecem veya bu şekilde kulanmaya devam edecem. Makinayı resetlemenin sonuç vereceğini sanmıyorum. İlgine teşekkürler.

Yinede, dediğini yaptım, makinayı fabrika ayarlarına döndürdüm. (usb deki bir imageyi) Daha sonra Meboot tanıtamadım. Çünkü usb yi formatlamam yani sıfırlamam lazım. Çözüm olarark usb yi sıfırlayıp imageleri tekrar yeniden yüklemek gerekiyor. Belki ilerde yaparım. Teş.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst