gittigidiyor

Melo'ya çılgın teklif! 10 milyon Euro

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
17 Haziran 2014
Katar liginde yer alan bir kulübün, Brezilyalı yıldız için Galatasaray’a 10 milyon euro önerdiği bildirildi. Başkan Ünal Aysal’ın bu cazip teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

kr5Zmq.jpg

Galatasaray’da Felipe Melo’ya Katar’dan 10 milyon euroluk bir teklif geldiği ortaya çıktı. Ancak menajer Bayram Tutumlu’nun iddiaları ile Brezilyalı futbolcuya gelen sürpriz öneri yeni bir boyut kazandı. FIFA menajeri Tutumlu, 30 yaşındaki sambacı için Başkan Ünal Aysal ile temas kurduğunu ama olumsuz yanıt aldığını açıkladı. Tutumlu, Aysal’ın kendisine “10 milyon euro teklif ettiler, satmadık” dediğini ancak bunun doğru olmadığını ileri sürdü.

Brezilyalı futbolcunun eline maç başılarla beraber bir sezonda 5 milyon 212 bin euro geçtiğini, vergilerle kulüp için brüt rakamın 8.5 milyon euroya ulaştığını söyleyen Tutumlu, “Galatasaray, Melo’yu satarak çok kârlı bir iş yapabilirdi. Ancak bu fırsatı iyi değerlendiremediler” iddiasında bulundu.

Bayram Tutumlu, twitter hesabından da Başkan Ünal Aysal’a yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, “Ünal Aysal yalanı fabrika gibi üretiyor. Galiba eski Barcelona Başkanı Laporta’yla yarışıyor. Benim Galatasaray’a adam satma gibi bir düşüncem yok. Adam almak istiyorum. Galatasaray’ı külfetten kurtarmak için” ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst