gittigidiyor

Mesut Özil kararı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Çocukla herkes oynuyor...Başkan ayrı bir tepki koyarken,TD Pereira ayrı bir telden çalıp kesmeye çalışıyor...Bence iyi bir teklif bulursa ayrılsın Fenerden GS ya da Trabzona gitsin en azından kafası ve ayakları kimliğini bulur....

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Galatasaray derbisindeki en önemli değişikliği belli oldu. Portekizli teknik adamın kilit ismi Mesut Özil olacak. Pereira'nın zafer planının merkezinde 10 numarada görev vereceği Mesut Özil olacak ve ezeli derbide kilidi açacak anahtar oyuncu rolüne üstlenecek.

Özil, kariyerinin zirve yaptığı Real Madrid'de 10 numara mevkinde forma giymişti. Arsenal'da da Wenger, kendisine aynı görevi veriyordu. Serbest pozisyonda görev alacak olan Özil'den asist ve goller bekleniyor. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla oynadığı 13 maçta 4 gol atıp 1 asist yaptı. Bu gollerin üçünü Süper Lig’de, birini Avrupa Ligi’nde kaydetti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst