gittigidiyor

Mesut Özil'de problem nedir...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Fenerbahçe'nin Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bıraktığı Mesut Özil, yaşanan süreç ile ilgili ilk kez konuştu. Play Spor’a açıklamalarda bulunan Mesut Özil, karardan haberi olmadığını söyledi.

Kadro dışı kararı ile ilgili açıklama yapan Mesut Özil “Kadro dışı kararından haberim yoktu. Takımın izin günlerinde Almanya’ya gittim. Dönüşte antrenman saati için kulübü aradığımda ‘Senin gelmene gerek yok’ yanıtını aldım” dedi.

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “Aslolan Fenerbahçe’dir” ifadesini kullandı.

Büyük beklentilerle geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Mesut Özil’in, Konyaspor maçının devre arasında Teknik Direktör İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı kaldığı belirtilmişti. Fenerbahçe Kulübü, kararı “Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır” ifadesiyle duyurmuştu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dünya starı olarak geldi, kayıp yıldız gibi söndü. Fenerbahçe'de Mesut Özil serüveni sona erdi. 25 Ocak 2021'de "Gel beraber mesut olalım" şarkısıyla tüm dünyanın konuştuğu transfere imza atan sarı-lacivertliler, umduğunu bulamadı. Teknik Direktör İsmail Kartal ile yaşadığı problem nedeniyle kadro dışı bırakılan Özil, sezon sonunda kariyerine ABD'de devam edecek. Özil'in "Antrenman saatini sormak için aradım 'Gelmene gerek yok' dediler" diye yaptığı açıklama dikkat çekti.



TÜM ALACAKLARINI İSTEDİ​

Özil'in "Çocukluk aşkım" dediği çubuklu formayla sahadaki performansı baştan sona hep tartışıldı. Geçen sezonun ikinci yarısında 11 maçta 723 dakika oynayan yıldız 10 numara, sadece 1 asist üretmişti. Bu sezon 26 resmi maçta 1521 dakika süre alan gurbetçi oyuncu, 9 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Mesut ayrılmak için kontrat süresinin bitim tarihi olan Haziran 2024'e kadar olan tüm alacaklarını talep etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst