gittigidiyor

Metallica Ve Rihanna Turkcell TV+ İle Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Metallica Ve Rihanna Turkcell TV+ İle Geliyor[/h][h=2]The Global Citizen Festival adı ile düzenlenecek organizasyon Turkcell TV üzerinden de izlenebilecek.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
metallica-ve-rihanna-turkcell-tv-ile-geliyor.jpg
İnternet üzerinden sağlanan altyapı ile kişilerin internet TV izlemesine imkan sağlayan Turkcell, çok önemli bir geceyi de kullanıcılara sunacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda ünlü yıldızların katılacağı ve boy göstereceği The Global Citizen Festival için büyük bir beklenti de oluşmuş durumda. Bu bakımdan dünya genelinde ilgi çeken ve takip edilecek olan The Global Citizen Festival’de için Türkiye’de de önemli bir seçenek bulunuyor.
Turkcell TV tarafından yapılan açıklamalarda The Global Citizen Festival’i için kişilerin Turkcell TV üzerinden canlı yayına dahil olabileceği belirtildi. Birleşmiş Milletlerin sürdürülebilir bir dünya için imza attığı The Global Goals For Sustainable Development kapsamında organize edilen bu etkinlik, aynı zamanda Turkcell’in de mobil partnerlerden biri olması sayesinde Turkcell TV’de yer alacak.
24 Eylül tarihinde düzenlenecek olan bu etkinlik için kişilerin Turkcell TV+ üzerinden canlı olarak yayına dahil olabilecek. Metallica, Rihanna, Demi Lovato gibi ünlü isimlerin yer alacağı etkinlik, 25 Eylül Pazar günü sabah 03.00’da başlayacak.
Etkinlikte hedefler doğrultusunda ünlüler önemli mesajlar verecek. Yapılan açıklamaya göre oluşumun temel amaçları ise şöyle; yoksulluğa son, açlığa son, sağlıklı bireyler, nitelikli eğitim, toplumsal cinsiyet eşitliği, temiz su ve sıhhi koşullar, erişilebilir ve temiz enerji, insana yakışır iş ve ekonomide büyüme, sanayi, yenilikçilik ve altyapı, eşitsizliklerin azaltılması, sürdürülebilir şehir ve yaşam alanları, sorumlu tüketim ve üretim, iklim eylemi, sudaki yaşam, karasal yaşam, barış ve adalet, hedefler için ortaklıklar.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst