gittigidiyor

Metin2 Pvp Serverlar, Metin2 Pvp Sunucu Açmak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Normal metin2 den görsellik olarak pek farkı bulunmasa da yapılan uygulamalar ve oyun içi oranlarının etkisi farklıdır. Bu da metin2 pvp serverlarının tutulmasını sağlamaktadır. Birçok arkadaş çevresi ile bu oyunu oynayan oyuncular, kendi takımlarını kurarak daha rahat oynar veya kendilerine oyun açarak oyunu yönetmek ister. Bu da GM unvanı ile yapılmaktadır. İnsanların normal metin2 deki gelen değişiklerden sonra bırakmasını, pvp serverlarına daha çok yöneltmiştir.
Metin2 Pvp Nasıl Açılır?

Birçok metin2 pvp serverlar için sitesinden, veri tabanına kadar düzenleyen ve size aylık ödeme karşılığın da siteler bulunmaktadır. Önemli olan güvenilir bir yerden ve ilgilenebilecek sunuculardan alınmasıdır. Ücretleri oyunda istediğiniz özelliklere, kaldırabilecek oyuncu sayısına göre değişmektedir. İnsanların çoğu emek server yani biraz daha ağır kasılmayı severken, çoğu da bir an önce en iyi itemlerle savaşa katılmak ister ve oyunda ki en güçlü kişi olmak ister.
Oyun için de bulunan nooblardan bir tanesi level sıralaması yapar ve bu level sıralaması ile de rekabet biraz daha artmaktadır. Sunucudan oyunu sipariş edip parayı yatırdıktan 1 – 2 gün sonra oyun açılır ve istediğiniz ayarı bazı programlar ya da kodlardan anlıyorsanız kodlardan yapabilirsiniz. Bu da sizin istediğiniz nesnenin yerini değiştirme, oyuna yenilik getirme gibi özelliklere açık olabileceğinizi göstermektedir. Arada oyun hatalarını önlemek amaçlı yenileme yani reboot atılması da oyunun daha güzel ve kasmadan oynanmasını sağlamaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst