gittigidiyor

Mevlüt Erdinç futbolu noktaladı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
e50cf790ea504f30b262a2e23bec090e.jpg


Emekli A Milli oyuncu yaptığı açıklamada; "İyisiyle kötüsüyle yaşadıklarımı, galibiyetleri, şampiyonlukları, güzel hatıraları hiçbir zaman unutmayacağım. Bende emekleri olan kulüplere, hocalarıma, arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum. Beni ben yapan futbol kariyerimi noktalamış bulunuyorum." dedi.

Mevlüt Erdinç, son olarak Fransa 4. Lig takımı Racing Besançon'a transfer olmuştu.

A Milli Takım'da 35 maça çıkan forvet 8 gol kaydetti.

Kulüp kariyerinde PSG, Saint-Etienne, Hannover gibi takımlar olan Erdinç, Türkiye'de ise; Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Karagümrük, Kocaelispor ve Ümraniyespor gibi kulüplerde forma giydi.

Toplam 491 maçı bulunan Mevlüt Erdinç, bu maçlarda 132 gol ve 39 asist yapt
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst