gittigidiyor

Mi Flash Tool nedir...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Mi Flash Tool, Xiaomi tarafından yayınlanmış resmi yazılım yükleme programıdır.

Mi Flash Tool’u sıfırdan temiz kurulum yapmak istediğinizde, Global – China ROM değişimlerinde ve sürüm düşürmek istediğinizde kullanabilirsiniz.

Nasıl Kullanıyoruz...?

  • Öncelikle 64Bit Windows yüklü bir bilgisayar kullanmanız gereklidir.
  • Aşağıda paylaşılan linkten Mi Flash Tool programını indirip, kurun.
  • Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp ADB sürücülerinin yüklenmesini sağlayın
  • Telefonunuzu kapatın daha sonra SES KISMA + GÜÇ DÜĞMESİ ne basarak açın ve fastboot moda alın.Mi Flash Tool uygulamasında Refresh butonuna tıklayın ve programın telefonunuzu görmesini sağlayın.Select kısmından daha önceden indirdiğiniz telefonunuza uygun fastboot yazılımını bilgisayarınızda bulup seçin. (dosya uzantısı .tgz olmalıdır) Son olarak Flash butonuna tıklayarak, programın telefonunuza yazılım yüklemesini başlatabilirsiniz.

2880a668-5e18-4200-80af-eb399377b881.jpg



Önemli Notlar

Sürüm düşürme yapacağınız durumlarda mutlaka Anti-Rollback kontrolü yapınız.

Bootloader kilidi açık cihazlarda, BL kilidinin kapanması telefonu brick yapacağından dolayı Mi Flash Tool programının alt kısmında yer alan seçeneklerden CLEAN ALL seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.
CLEAN ALL AND LOCK seçeneği BL kilidinizi kapatır ve cihazınız brick olur.

Yükleyeceğiniz yazılımın fastboot yazılım olduğundan emin olun. Düzgün çalışan bir cihazınız varsa hiç bir ROM yüklemeyiniz...


Mi Flash Tool indiriniz....Lütfen virüs tarama ve spam kontrollerinden geçiriniz..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst