gittigidiyor

Microsoft Lumia 950’nin basın görseli ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un yeni amiral gemisi modeli Lumia 950, kısa süre sonra resmi olarak duyurulacak…

microsoft-ocg.jpg

Microsoft, akıllı telefon pazarında mücadele eden en büyük teknoloji devlerinden bir tanesi olurken, bir yandan Windows çatısı altında akıllı telefon pazarı için işletim sistemi geliştirirken, diğer taraftan geçtiğimiz dönemde Nokia’nın servisler ve cihazlar kısmını satın alması sonrasında da Lumia modellerini Microsoft markası altında sunuyor.
microsoft-lumia-950.jpg

Firma, 6 Ekim tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde yeni bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de yeni bazı akıllı telefon modellerinin de duyurulacağı kaydedilmekte.
Microsoft, bu etkinlikte Lumia 950 ve Lumia 950 XL olarak iki yeni üst seviye akıllı telefon modelini sunacak. Bu yeni modeller üst düzey donanım özellikleri ile sunulacak ve ayrıca firmanın Lumia 550 olarak yeni bir giriş seviyesi daha sunabileceği ifade ediliyor.
Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, özellikle basın görselleri teker teker çıkıyor. Twitter üzerinden Evan Blass ya da bilinen adı ile @evleaks, Microsoft Lumia 950’nin basın görselini yayınladı. Kısa süre önce de Lumia 950 XL’nin basın görseli gelmişti.
Bu yeni akıllı telefon Microsfot Lumia 950, 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Qualcomm’un 64-bit altı çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan akıllı telefonda grafik işlemci de Adreno 418 olarak yer alacak.
3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile gelecek olan model ayrıca Windows 10 Mobile üzerinde çalışacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst