gittigidiyor

Microsoft Office nihayet Android’de

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
010820131543402461706.jpg


Microsoft bir ay önce iPhone'a çıkardığı Office Mobile'ın Android versiyonunu da sundu

Microsoft geçtiğimiz ay Office Mobile’ı iPhone kullanıcılarına sunmuştu. En nihayetinde yazılım Android kullanıcıları için Google Play’de de yerini aldı.

Microsoft çarşamba günü Office Mobile’ın Android sürümünü sunduğunu ve Office 365 kullanıcılarının hiçbir ücret ödemeden kullanabileceğini açıkladı. Office Mobile’ın Android sürümü ile iPhone sürümü arasında neredeyse hiçbir fark yok; ikisinde de Word, Excel ve PowerPoint kullanılarak belge yaratma ve basit editleme işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Office Mobile’ın kullanımı bir hayli kolay ve aynı zamanda kısıtlı. Arayüzü ise beklediğimiz gibi olabildiğince sade tutulmuş.

Bu uygulamayı kullanmak için Office 365′e sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Office Mobile’ın Android sürümünü Google Play’den indirebilirsiniz.

Kaynak: aksam.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst