gittigidiyor

Microsoft Surface Book i7 Tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Microsoft Surface Book i7 Tanıtıldı![/h][h=2]Microsoft tarafından uzun süreden beri tanıtılması beklenen Microsoft Surface modellerinin yeni bir versiyonu daha tanıtıldı. İşte tanıtımı gerçekleştirilen yeni versiyon ile ilgili detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
microsoft-surface-book-i7-tanitildi.jpg
Apple MacBook modellerine karşı Microsoft önemli bir model geliştirmeyi başarırken piyasaya sunulan ilk cihazların ardından Microsoft Surface serisi oldukça ilgi çekti. Microsoft Surface olarak adlandırılan yeni bilgisayar ailesine yeni bir üye daha katılırken piyasaya sunulan son bilgisayar modeli Microsoft Surface Book i7 olarak tanımlandı.
Çok Güçlü ,Çok Pahalı!
Oldukça iddialı özellikleri bulunan yeni bilgisayar güçlü işlemcisi ve daha uzun kullanım süresi ile dikkatleri üzerine çekerken pek çok farklı özelliği ile piyasadaki pek çok modele karşı önemli bir üstünlük kurmuş durumda. Konuyla ilgili yapılan tanıtımlarda özel kalem desteğinin dahi olduğu ve hem tablet hem de notebook olarak kullanılabildiği görülen bilgisayar oldukça işlevsel.
Microsoft Surface Book i7 Teknik Detayları
İntel i7 işlemciyle gelecek bilgisayar modelinde grafik GeForce gtx965m ile desteklenmiş durumda. Bu bakımdan hem işlemci hem de grafik birimi oldukça üst düzey bir tercih ile performans anlamında kullanıcıları tatmin edecek. Bilgisayarın en çok dikkat çeken detayı ise etiket fiyatı.
Microsoft Surface Book i7 Kaç Para Olacak?
2400 dolar üzerinden satışa sunulması beklenen cihazın Türkiye gibi pazarlarda 10 bin TL’ye varan bir fiyatı olacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst