gittigidiyor

Microsoft Teams herkes için açılıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-teams-01.jpg


Microsoft’un sohbet tabanlı iş alanı uygulaması Teams sonunda ön izleme sürümünden çıkıyor. Peki, Slack karşısında önemli bir rakip olacak Microsoft Teams neler sunuyor?
Microsoft Teams için tarih 14 Mart

Microsoft, Teams servisinin 14 Mart tarihinde genel kullanıma açılacağını müjdeledi. Kasım ayında duyurulan ve şimdiden 30 bin organizasyon tarafından kullanıldığı ifade edilen Microsoft Teams, Office 365’in sağladığı gibi takım çalışmasına önem vererek harika sonuçlar ortaya çıkmasını hedefliyor.


microsoft-teams-02.jpg

Anında esnek iletişim sunan ve bu iletişimi görmesini herkesin sağlayan Teams ile içeriklere ve sohbet geçmişine istendiği zaman erişilebilecek. Hatta Skype ile yapılan ekip sohbetleri de tüm ekibe açık olacak. Özel grup sohbetleri ise küçük grup sohbetleri için sunuluyor. Tüm içerikler, araçlar, kişiler ve sohbetler de ekibin kullanımına açık. Ayrıca dahili SharePoint, OneNote ve Skype for Business erişimi de uygulamanın artılarından.
Pazarın popüler servisi Slack karşısında şans arayacak olan Microsoft Teams, kurumsal Office 35 abonelikleri ile birlikte sunulacak. Bu planlar ise Enterprise E1, E3, E5, Business Essentials ve Business Premium olarak belirtiliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst