gittigidiyor

Microsoft To-Do iOS için yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-to-do.jpg

Microsoft To-Do uygulaması iOS işletim sistemli cihazlar için resmi olarak AppStore'daki yerini aldı!

Microsoft To-Do iOS için yayınlandı


Planlama yazılımları, son dönemin popüler yazılım kategorileri arasında yer alıyor. Bunların başında gelen önemli uygulamalardan biri olan Microsoft To-Do uygulaması da Microsoft tarafından Android işletim sisteminin ardından iOS için de yayınlandı.
Wunderlist uygulamasının karşısındaki en ciddi rakiplerden biri olan To-Do yazılımı ile eş zamanlı olarak çoklu görev planlamaları ve hatırlatmaları yapılabiliyor. Kurulduğu tüm işletim sistemi ve cihazlarla senkronize bir şekilde çalışabilen uygulama, basit arayüzü ve efektif kullanımı ile kurumsal çalışmalar için önemli uygulamalar arasında yer alıyor.

iOS için ücretsiz olarak yayınlanan Microsoft To-Do uygulamasına

bu link üzerinden erişebilirsiniz!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst