gittigidiyor

Microsoft ve Nokia Lumia Marka Telefonlarda Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images.jpg

Microsoft ve Nokia Lumia Ekran Görüntüsü Alma Resimli Anlatım
Bu makalemizde sizlere tüm Microsoft ve Nokia Lumia Ekran Görüntüsü Alma yöntemini anlatmaya çalışacağım. Teknoloji hızla gelişiyor ve şundan 1 yıl önce ekran görüntüsü alabilmek için telefonumuza çok çeşitli uygulamalar yükler ve bu uygulamalar vasıtası ile ekran görüntüsü almaya çalışırdık. Artık günümüzde bir çok telefonun kendi özelliğinde olan ekran görüntüsü alma yöntemi 2 tuş ile gerçekleşmektedir. Bu tuş kombinizasyonları çeşitli telefon markalarına ve çeşitli modellere göre değişiklik göstersede mantık olarak aynıdır. internet ile ve oyunlar ile ilgilenenler çok sık şekilde screenshot, ekran görüntüsü kaydetme, ekran görüntüsü yakalama özelliğini kullanırlar.

Microsoft/Nokia Lumia'nın tüm modellerinde anlatacağım yöntem ğeçerlidir ve aynı yöntem ile ekran görüntüsü alınmaktadır. Marka ve modele göre tuşların yerleri değişiklik gösterebilir.

Microsoft/Nokia Lumia Modellerinde ekran görüntüsü almak için;
Ses açma ve Güç tuşlarına aynı anda basıp 1-3 saniye beklemek yeterlidir. Ekran görüntüsü alındığı anda telefonunuzdan sanki fotoğraf makinası gibi ses çıkacaktır ve ekran görüntüsü alındığına dair ekranda uyarı görünecektir.

Microsoft/Nokia Lumia ekran görüntüsü alındıktan sonra resimler nerede saklanır?
Telefonunuzdaki Galeri/Fotoğraflar (Telefon modeline göre değişir) klasörünün Screen Recorder (Ekran görüntüsü) klasörüne kaydedilir.



Microsoft/Nokia Lumia Modellerinde ekran görüntüsü alma resimli anlatım

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images.jpg

Microsoft ve Nokia Lumia Telefonlara Nasıl Format Atılır?
Microsoft / Nokia Lumia telefonlar zaman içinde yazılımsal sorunlar meydana geldiğinde yada Microsoft hesap şifrenizi unuttuğunuzda,telefonunuz donmaya,takılmaya başladığında sorunların çözümü için cihazımızı formatlamamız gerekmektedir. Microsoft ve Nokia Lumia Telefonlara format atmak pek çok yazılımsal hatanın giderilmesini sağlar ve telefonlarınız ilk alındığı günkü gibi tertemiz ve hızlı şekilde çalışmaya başlar. Unutmayın ki telefonu formatlamak telefondaki tüm bilgilerin silinmesine neden olur o yüzden formatlamadan önce yapılması gerekenleri unutmayınız.

Microsoft ve Nokia Lumia Marka Telefonları formatlamadan önce yapılması gerekenler;1-Telefonunuzun Şarz seviyesini en az %30 e kadar doldurun.
2- Telefonunuzun rehber, müzik, fotoğraf gibi önemli şeyleri yedekleyin.
3- Her ihtimale karşı telefonunuzun imei numarasını bir yere not edin.

Microsoft ve Nokia Lumia Marka Telefonları Formatlamak için:
Ayarlar> Hakkında> Telefonunuzu sıfırlayın> Evet>Evet adımlarını takip ederek telefonunuza formata ta bilirsiniz. Telefonunuz ilk aldığınız günkü gibi olur.



Microsoft ve Nokia Lumia Marka Telefonları Formatlama Resimli Anlatım





 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst