gittigidiyor

Microsoft yanlışlıkla Windows 12 arayüzünü gösterdi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Microsoft, Ignite Keynote 2022 etkinliği sırasında yanlışlıkla Windows 12 arayüzünü gösterdi. Uzmanlar en son işletim sisteminin 2024 yılında piyasaya sürülmesini bekliyor.

Canlı yayında yakalanan görüntünün kalitesi düşüktü, ancak analistler yüksek çözünürlükte yeniden tasarlanan görüntüdeki Windows tasarımının işletim sisteminin "on birinci" sürümünden çok farklı olduğuna dikkat çektiler.

Görselde özellikle yüzen bir görev çubuğu, yüzen bir arama menüsü ve ekranın sağ üst kısmında sistem simgeleri, sol üst kısmında ise bir hava durumu widget'ı yer alıyordu.

Bir sonraki büyük Windows güncellemesi henüz prototip aşamasında, ancak durum hakkında bilgi sahibi kaynaklar Ignite sırasında gösterilen prototipin Microsoft'un bir sonraki Windows sürümünde neyi hedeflediğini yansıttığını söyledi. Elbette, şu anda olası yeniliklerin sadece bir kısmı gösterildi ve gerçekte daha fazlası olacak.

Windows 12'nin yeni bir kilit ekranı ve yeni bir bildirim merkezine sahip olması beklenirken, geliştiricilerin ana hedefi işletim sistemini daha "dokunmatik" hale getirmek.



cache-v2
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Sanmam Daha 11 i bile rayına oturtamamışken 12 Göstermesi abes olur...Çoğu oyunlar da böyle, sızdırıldı fiyaskosu hep vardır.Ekran Kartı olsun,İşlemciler olsun hep okuruz görürüz sızdırıldı sözcüklerini....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst