gittigidiyor

Microsoft'un Surface Studio Modeli Yok Satıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Microsoft'un Surface Studio Modeli Yok Satıyor![/h][h=2]Microsoft tarafından piyasaya sunulan ve Surface Studio olarak adlandırılan ürünün ön siparişe çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükendiği belirtildi. İşte yeni ürün ile ilgili yaşanan son gelişmeler.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
microsoft-un-surface-studio-modeli-yok-satiyor.jpg
MacBook Pro'ya karşı Microsoft’un en önemli hamlesinden bir tanesi Surface Studio adı verilen yeni bilgisayar modelleri olurken modüler yapıda olan cihaz yüksek donanımlarıyla da dikkat çekti. Yapılan resmi tanıtımın ardından bilgisayar modelleri için ön sipariş almaya başlayan Microsoft, yaptığı son duyuruda ön sipariş döneminde tüm stokların tükendiğini belirti.
İlgi Fazla!
Yapılan bu açıklama ile birlikte Microsoft'un yeni cihazına ilginin oldukça fazla olduğu görülürken önümüzdeki dönemlerde başlayacak resmi satış süreciyle birlikte cihazı olan ilginin daha da artması bekleniyor. Apple'ın MacBook modellerinden sıkılan, yeni alternatif arayan ya da Microsoft’un bu yeni versiyonunu beğenerek yeni versiyona sahip olmak isteyen pek çok kullanıcı bu bakımdan bilgisayara ilgi gösteriyor. Üstelik yeni bilgisayar modellerinin özellikleri, seçim yapması kolaylaştırıyor.
2017’de Teslim Edilecek
Yapılan resmi açıklamalarda ürünün en erken 2017 yılına teslim edebileceği belirtirken gösterilen bu ilgi karşısında Microsoft’un üretim hattında stok sıkıntısı yaşayabileceği de tahmin ediliyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst