gittigidiyor

Minecraft geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
minecraft-yeni-ozellik-800x425-yzpJ_cover.jpg.webp




Oyun dünyasının en ikonik temsilcilerinden biri olan Minecraft, ilk çıktığı yıl olan 2011’de bir anda tüm gözleri üzerine toplamış, Microsoft tarafından satın alınmasının ardından ise adeta bir efsaneye dönüşmüştü. Bununla birlikte her yapım gibi, zamanla Minecraft’ın popülaritesi de azalmaya başladı ve şimdilerde o şaşalı günlerini aratır hale geldi.

Her ne kadar Minecraft Dungeons ile önemli sayılabilecek bir kitlenin ilgisini yeniden toplamış olsa da, özellikle bu yapımla birlikte kült hale gelmiş orijinal konseptinin dışına çıkması, oyunun bazı hayranları tarafından yoğun eleştirilere maruz kalmasına sebep olmuştu. Ancak Microsoft, Minecraft’a yeni bir imaj kazandırma konusunda kararlı gibi görünüyor.

Yeni Minecraft oyunu geliyor! İşte çıkış tarihi ve platformlar​

Xbox & Bethesda Games etkinliği çerçevesinde duyurulan yeni yapım Minecraft Legends, tam da Microsoft’un planladığı gibi Minecraf Dungeons’ın izinden giden bir macera olacak. Strateji ve RPG oyun türlerinin harmanlanmış hali olan bu yeni yapımda, son zamanların en popüler oyun tarzlarından biri kaynak alınmış.

Buna göre Minecraft Legends’da, oyuncular kendi köylerini kendileri inşa edecekler. Tabi köylerini savunma, geliştirme ve düşmanlarla savaşma işi de yine oyuncuların kendi sorumluluğunda olacak. Öte yandan yeni oyunun en heyecan verici yanı, çok oyunculu moda sahip olacak olması. Bu sayede oyunseverler ister birlikte isterlerse de karşı karşıya savaşabilecekler.

Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak olan Minecraft Legends oyunu, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst