gittigidiyor

MIUI 12.5 ek güncellemeleri devam ediyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi, 21.8.20 yapı sürümüyle birlikte gelen yeni bir MIUI 12.5 kapalı beta güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme durum çubuğu ve bildirim çubuğu için daha iyi bir deneyim sunarken, durum çubuğundaki bazı hata düzeltmeleri de getiriyor.


Değişiklik günlüğüne göre, bu son sürüme gelen güncelleme kayan bildirimlerin eksik yuvarlatılmış köşeler sorununu, kayan bir bildirim alırken ara sıra arka plan anormalliği sorununu ve ekran parlaklığı açıkken kilit ekranı bildiriminin ara sıra titremesi sorununu giderir.

Ayrıca, kilit ekranı ara sıra kapandığında ekranın titremesi sorununu gideren güncelleme ayrıca, projeksiyon deneyimini optimize ediyor.


MIUI 12.5 kapalı beta 21.8.20 Güncellemesi değişiklik günlüğü;​


Durum çubuğu, Bildirim çubuğu


  • Kayan bildirimlerin eksik yuvarlatılmış köşeleri sorunu düzeltildi
  • Üçlü tema altında kayan bir bildirim alırken ara sıra arka plan anormalliği sorunu düzeltildi
  • Ekran parlaklığı kaldırıldığında kilit ekranı bildiriminin ara sıra titremesi sorunu düzeltildi

*Uyarlanmış Model: Mi 10


Kilit Ekranı


  • Kilit ekranı ara sıra kapandığında ekranın titremesi sorunu düzeltildi.

*Uyarlanmış Model: Xiaomi 10


Durum çubuğu, Bildirim çubuğu


  • Karanlık modda bildirim düğmesinin ara sıra anormal görüntülenmesi sorunu düzeltildi
  • Bildirim boyutunun zaman zaman anormal şekilde görüntülenmesi sorunu düzeltildi

Cast (Yansıtma) Ekranı


  • Projeksiyon deneyimini optimize edildi.

Not:


Mi MIX 4, Mi Pad 5 Pro, Mi Pad 5, Mi Pad 5 Pro 5G, geliştirme sürümünde ilk kez birden fazla optimizasyon ve iyileştirme ile piyasaya sürüldü.


MIX FOLD, MIUI sistem uygulaması uyarlanabilirliğini geliştirdiğinden, daha fazla üçüncü taraf uygulamasıyla uyumlu oluyor. Ayrıca kullanıcı deneyimini de geliştiriyor. Dağıtımın 16 Ağustos - 06 Eylül 2021 tarihleri arasında dağıtılması bekleniyor.

teknolojioku
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst