gittigidiyor

MIUI 12.5'te MIUI 13'ün Kenar Çubuğunu aktif etme...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
side-YyWT.jpg




MIUI 12.5'te MIUI 13 Kenar Çubuğu'nun kilidini açmak için yapılacak ilk şey, Google Play Store'dan buradaki bağlantı aracılığıyla Activity Launcher uygulamasını ücretsiz indirmektir. Daha sonra ise nasıl etkinleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

Activity Launcher indirin....


  • Activity Launcher uygulamasını açın.
  • Sağ üstteki büyüteç simgesine tıklayın.
  • com.miui.dock.settings.DockSettingsActivity” için arama yapın.
  • “Güvenlik” altındaki işleme tıklayın.

com.miui.dock.settings.DockSettingsActivity” penceresine tıklayarak Kenar Çubuğu ekranına erişebilirsiniz. “Her zaman göster” geçişini etkinleştirdikten sonra bir çubuğun yan tarafta göründüğünü göreceksiniz: kaydırarak Kenar Çubuğunu açacaksınız. İçerisini daha sonra isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.


Beyaz çizgiye tıklayarak, uygulamaları görmenizi sağlayacak bir kayan pencere menüsü göreceksiniz. Bu uygulamaları kaydırarak sondaki “ + “ düğmesine tıklayabilirsiniz. Üzerine tıklayarak, çubukta bulunması gereken uygulamaları ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst