gittigidiyor

Modern Warfare 2 ilk gün yaması sadece 55 GB

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Özellikle Amsterdam videoları ile sosyal medyada da büyük ses getiren Call of Duty: Modern Warfare 2 ilk gün yaması hakkında bilgiler geldi. İlk gün yamasının boyutu ise neredeyse bir oyun büyüklüğünde.

Modern Warfare 2 ilk gün yaması 55 GB olacak​

Yarın resmi olarak satışa çıkacak olan Modern Warfare 2'yi ön sipariş edenler bildiğiniz gibi bir hafta öncesinden senaryo modunu oynamaya başlamışlardı. Yarın çoklu oyuncu modunun da kapılarını açacak olan oyunun ilk gün yamasının 55 GB olduğu ortaya çıktı.



Modern Warfare 2 ilk gün yaması sadece 55 GB'cık



Birçok düzeltmenin yanı sıra ses, arayüz, animasyon ve oyun eşleştirme sistemi gibi kısımlardaki hataları da giderecek olan bu yama şimdiden çıktı. Infinity Ward ve Beenox, Call of Duty: Modern Warfare 2 için yaklaşık 55 GB boyutundaki ilk gün PC güncellemesinin yayınlandığını duyurdu.

Anlaşılan Warzone modunun büyük güncellemelerinden sonra benzer bir işleyişi artık Call of Duty oyunları için standart olarak göreceğiz. Call of Duty: Modern Warfare 2 yarın çıkıyor ve oyunun NVIDIA DLSS 2, Intel XeSS ve AMD FSR 1.0'ı desteklediğini de hatırlatalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst