gittigidiyor

Monster Hunter Rise Sunbreak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Monster-Hunter-Rise-Sunbreak-cikis-tarihi.jpg



Monster Hunter Rise Sunbreak çıkış tarihi 30 Haziran 2022’dir. DLC, hem bağımsız hem de dijital sürümlerde ve ayrıca temel oyun ve genişletme için tam bir pakette sunulacak. Kontrol et Steam sayfası daha fazla bilgi için.


Monster Hunter Rise Sunbreak’e nasıl erişilir​

Monster Hunter World’ün genişlemesi Iceborne, oyuncuların DLC’ye başlamadan önce temel oyunun kampanyasını tamamlamasını gerektiriyor. Rise’ın DLC giriş gereksiniminin benzer olması muhtemeldir, bu nedenle Sunbreak DLC’sini oynamak için ‘Serpent Goddess of Thunder’ görevini tamamlamanız gerekebilir.yedi yıldızlı bir Toplama Merkezi görevi.

Monster Hunter Rise Sunbreak yeni ayarı​

Sunbreak’te, Argosy’deki şirin Japon köyü Kamura’dan Avrupa tarzı mimariye sahip yeni bir bölge olan ‘The Citadel’ adlı uzak bir ülkeye doğru yola çıkıyorsunuz. Karakol Elgado’dan, yemyeşil ormanlarda ve buzlu dağlarda canavarları avlayarak Kraliyet Düzeni Şövalyelerine yardım etmek için görevlere alıyorsunuz.

Kale’de Avcılar, yeni canavarlarla savaşmalarına yardımcı olmak için yeni endemik yaşam bulabilir. Örneğin, biçimlendirilmiş Wirebug’lar, avcınıza binekli savaş için buff’lar veya renklerine bağlı olarak canavar parça düşürme oranlarında artış sağlar. Bu arada, Kukla Örümcekleri, canavarları ipeksi bir tuzağa düşürmenize ve onları tek bir yönde sürükleyerek potansiyel olarak duvarlara çarpmanıza izin verir.

YouTube Küçük Resmi


Monster Hunter Rise Sunbreak yeni canavarlar​

Şimdiye kadar Monster Hunter Rise Sunbreak’e gelen altı canavarı biliyoruz. Teknik olarak, dördü oyunda yenidir, ancak bunlardan biri bir alt tür çeşididir. Bu arada, diğer ikisi eski Monster Hunter oyunlarından canavarları geri getiriyor.

Her Monster Hunter oyununun ve genişlemesinin Sunbreak için bir amiral gemisi canavarı vardır. malzeno. Citadel’i korkutan yeni ‘üç lorddan’ biri olan bu Avrupa tarzı ejderhanın tasarımı, Kont Drakula gibi gotik vampirleri andırıyor. Fragmanı ayrıca, bir Rathalos’un etiyle ziyafet çektiğini gördüğümüzde kan emdiğini duyduğumuz için bunun kan emici bir etobur olduğunu ima ediyor.


Üç lorddan bir diğeri Lunagaron, kurt benzeri şık tasarımı onu Tobi-Kadachi’den ayıran buz elementi dişli bir wyvern. Buz saçağı sivri uçları, Magnamalo ve Zinogre gibi canavarlar gibi bir ucunda durur, ancak öfkelendiğinde daha çok kurt adama benzer bir duruş alır ve orak benzeri pençeleriyle öfkeyle keser.

Monster Hunter Rise Sunbreak
Monster Hunter Rise Sunbreak Monster Hunter Rise Sunbreak Fanatik 33.19 $ 39,99 $ Ön sipariş ver Network N, uygun satışlardan bağlı kuruluş komisyonu kazanır.

Son tamamen yeni canavar ve son lord, Garangolm, iki ayrı elementin gücünü yumruklarının her birine yönlendirebilen, tamamen taş zırhla kaplı bir maymun: ateş ve su. Ayrıca, avcıların ayaklarını yerden kesmek için toprak parçalarını yerden kaldırabilir.


Monster Hunter Rise’dan yeni canavar türleri de Sunbreak’te ilk kez sahneye çıkıyor. Bir alt tür, Kan Portakalı Bishaten. Kısa bir süre sonra patlayan çam kozalakları fırlatması dışında, meyve yediren kuzeniyle aynı şekilde davranır.

Şimdiye kadar bildiğimiz geri dönen bir canavar Şogun Ceanataurkim bir göz attık Yalnızca Facebook’a özel fragman. Şaşırtıcı derecede çevik bir Herkül böceği ve keşiş yengeci melezi, ilk olarak Monster Hunter 2’de ortaya çıkıyor, şüphelenmeyen avcıların üzerine atlamak için yeraltına giriyor ve devasa pençelerini saldırmak için savuruyor. Aynı zamanda Great Izuchi ve diğer benzer canavarlarla benzer bir özelliği paylaşıyor, diğer küçük Ceanataurlar size karşı savaşmak için Shogun ile güçlerini birleştiriyor.

Astalos ayrıca yeni Monster Hunter genişlemesine de dahil oluyor. Bu elektrikli ejderha, hem Avcılara hem de diğer canavarlara karşı aşırı agresif olan korkunç bir rakip. Gök gürültüsüyle dolu boynuzu, kanatları ve kuyruk saldırıları, onu avlayacak kadar aptal olan herkesi felç edebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst