gittigidiyor

Moto E4 ve Moto E4 Plus tasarımı ortaya çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
motorola.jpg

Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı segmentlerde cihazlar geliştirmeye devam eden Motorola'nın, Moto E4 ve Moto E4 Plus modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde teknik özelliklerini ve batarya kapasitesini sizler ile paylaştığımız Moto E4 ikilisinin, bu kez ön yüzü ortaya çıktı.
Moto E4 ikilisi giriş seviyesi bir donanıma sahip!

Bugüne kadar ortaya çıkan özellikleri hatırlamak gerekirse, 5 inç boyutunda 854x480 piksel çözünürlükte bir ekranın yer alacağı Moto E4, MediaTek'in 6737m işlemcisinden ve Mali-T720MP grafik biriminden güç alacak.
5 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 2 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya ev sahipliği yapan Moto E4, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.
motorola.png

Cihazların tasarımına göz attığımızda ise, Moto E4 modeli firmanın yeni C serisi ile benzer tasarımsal çizgiler taşırken, E4 Plus modeli, Moto G5 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip.
Moto E4 Plus modelinin özellikleri hakkında ortaya çıkan bir bilgi bulunmazken, cihazların resmi tanıtım tarihi bilinmezliğini koruyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst