gittigidiyor

Moto G5 Plus özellikleri ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
moto-g5-plus.jpg
Kısa bir süre önce tasarım detayları sızdırılan Moto G5 Plus modelinin özellikleri CPU-Z uygulaması üzerinden görüntülendi.
moto-g5-plus-cpu-z.jpg

Moto G5 Plus özellikleri ortaya çıktı

CPU-Z uygulamasında ortaya çıkan verilere göre Moto G5 Plus modelinde 5.5 inç boyutlarda ve 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip bir ekran yer alacak. Bu ekranın DPI değeri ise 403 seviyesinde. Qualcomm MSM8953 kod isimli Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alacak olan telefonda 4 GB RAM ve 32 GB dahili hafızanın yer alacağı görünüyor.


Çok kısa bir süre önce tasarım detaylarının sızdırıldığı Moto G5 Plus modeli bu kez CPU-Z uygulaması üzerinde yakalandı. Bu ortaya çıkan CPU-Z uygulamasının ekran görüntülerne göre Moto G5 Plus cihazı 5 buçuk inç ekran boyutlarına sahip. 4 GB RAM'e sahip olan cihaz 32 GB dahili hafızaya sahip olup Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alıyor. 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip bir ekranın yer alması bununla birlikte ekranın DPI değerinde 403 seviyesinde olması bekleniyor.

Qualcomm MSM8953 kod isimli cihazın Moto G5 Plus'a olmasına kuvvetli bir ihtimal ile bakılıyor. Ayrıca Android Nougat sistemiyle üretilen Moto G5 Plus'ın 3150 mAh kapasiteli pile, 12 megapiksel arka kameraya sahip olup 5 megapiksel ön kamera gibi donanımsal özellikler yer alması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst