gittigidiyor

Moto X 2017'nin Özellikleri ve Görseli Sızdırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
moto-x-2017nin-ozellikleri-ve-gorseli-0hk7.jpg

Moto X 2017'nin Özellikleri ve Görseli Sızdırıldı

Lenovo'nun Motorola markası altında sunduğu Moto serisi akıllı telefonlara Moto X 2017 modeli de katılmaya hazırlanıyor. Moto X 2017'nin yeni bir görseli ve özellikleri internete sızdırıldı.

Çin merkezli üretici Lenovo, Motorola markasını satın aldıktan sonra özellikle Moto serisi akıllı telefonları ile büyük bir çıkış yakaladı. Moto X 2017 son günlerde bir kaç yeni söylentinin konusu oldu ve bu sabah Moto X 2017 ile ilgili yeni bilgiler internete sızmaya devam ediyor.

Roland Quandt tarafından paylaşılan başka bir tweette ise "Albus" kod adlı başka bir Motorola telefonun özellikleri yer alıyor. Bu cihaz da Moto X 2017 gibi Snapdragon 625 yonga seti, 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Moto Z Play benzeri özelliklere sahip olan cihazın farklı olarak 12MP arka kamerası bulunacak. İlk olarak, Moto X 2017'nin teknik özellikleri ile başlayalım. Roland Quandt'ın bir tweet'ine göre, akıllı telefonun model numarası XT-180x ve kod adı "Sanders" olacak. Moto X 2017 akıllı telefon, Snapdragon 625 okta-core yonga seti ve Adreno 506 GPU'ya sahip olacak. Bellek özellikleri tarafında 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB dahili depolama alanı bulunan cihazın arkasındaki dual kameranın ise en azından bir tanesinde 13MP çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor. Bu özellikler Moto X 2017 akıllı telefonun orta seviye bir model olacağını gösteriyor.

Genellikle, belirli bir telefon modeli hakkındaki bilgi sızmalarındaki artış, o telefonun yakında piyasaya çıkacağına işaret ediyor. Bu nedenle Moto X 2017 ilginizi çeken bir akıllı telefonsa, bu konudaki haberleri sık sık kontrol edin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst