gittigidiyor

Moto Z için Android 7.0 Nougat çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
moto-z.jpg


Motorola'nın 2016 yılında duyurusunu gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışına başlanılan amiral gemisi Moto Z modeli, ince yapısı ve geniş aksesuar desteği ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor.
Akıllı telefonlarını en güncel yazılıma kavuşturmak için çalışmalarına devam eden üreticilerden birisi olan Motorola, nihayet Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile kutudan çıkan Moto Z modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınladı.
Moto Z için Android 7.0 Nougat güncellemesi!

OTA aracılığıyla dağıtımına başlanılan NPL25.86-17-3 sürüm numaralı güncelleme ile birlikte Android 7.0 Nougat sürümüne yükseltilen Moto Z, çoklu pencere özelliğinin yanı sıra geliştirilmiş bildirimler ve doze modu gibi birçok yeniliğe kavuştu.


moto-z-guncelleme.png

Yeni yayınlanmasına rağmen güncellemenin Google'ın 2016 yılı Kasım ayı güvenlik paketini barındırıyor olması, en dikkat çekici noktalardan birisi oldu.
Güncellemenin dağıtımı, Android eko sisteminden alışık olduğumuz şekilde OTA yoluyla gerçekleşiyor. Bu nedenle güncellemeyi akıllı telefonunuzda görmeniz için biraz beklemeniz gerekebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst