gittigidiyor

Motorola Moto M Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Motorola Moto M Geliyor[/h][h=2]Lenovo Motorola adı ile piyasaya sunacağı yeni telefonun adı Motorola Moto M olacak.İşte yeni telefon modeli ile ilgili önemli detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
motorola-moto-m-geliyor.jpeg
Motorola'nın Lenovo tarafından satın alınması markanın bu alanda gücünü daha da arttırması sağlarken özellikle piyasadaki kullanım oranlarının yükselmesi dikkatlerden kaçmıyor. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda Motorola Moto Z serisinin 1 milyon satış rakamını aştığı belirtilirken Lenovo için bu rakamlar oldukça ilgi uyandırdı. Markanın doğru yolda olduğunu ve sektörde kullanım oranlarını artırdığı açık bir şekilde görülürken yeni bir telefon daha piyasaya sunulacak.
Yeni Model Motorola Moto M
Yeni telefonun orta seviyeye yönelik olacağı belirtilirken Motorola Moto M adı verilen yeni akıllı telefonun tüm özellikleri ile açıklandı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre telefonda yer alacak teknik özellikleri şöyle olacak;
Kavisli ekran
Metal gövde
3050mAh kapasiteli batarya
USB Tip-C desteği
Hızlı şarj
Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi
Parmak izi okuyucu
295$ etiket fiyatı
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst