gittigidiyor

Motorola'dan atak....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yeni nesil Motorola modeli gücünü MediaTek tarafından geliştirilmiş olan Helio G25 yonga setinden alacak. 6.5 inçlik AMOLED ekranla gelecek olan cihazda damla çentik tasarımı tercih edilmiş. Ayrıca sızdırılan görsellere bakacak olursak alt çerçevenin de hayli kalın olduğu görülüyor.....

Telefonun arka yüzünde üçlü bir ana kamera modülü yer alıyor. Burada 48MP’lik ana kameraya 2MP’lik derinlik kamerası eşlik edecek. Üçüncü kamera deliğinde ise flaş ışığı bulunacak.


Telefonun ön yüzünde ise 5MP’lik bir selfie kamerası yer alıyor. 4000 mAh’lık ortalama bir bataryadan beslenecek olan Moto G Pure’da 3.5 mm kulaklık girişi de yer alacak.


Sızdırılan raporlara göre telefonun fiyatı 300 dolar civarında olacak. Dürüst olmak gerekirse bu fiyat bahse konu model için hayli yüksek. Dolayısıyla Moto G Pure’un sızdırılan fiyat etiketiyle başarılı olması hayli güç görünüyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aslına bakarsak o telefon 300 Dolar civarı ama bizim Ülkemizde vergilerle ₺ olarak 5000-6000.-₺ civarını rahat bulur...O fiyat ile zaten tutunması çok güç gibi.....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,138
Tepkime puanı
488
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Sanırım ilk cep telefonunu çıkaran Motorola idi, ama şimdi belli barkalar karşısında gerilemiş görünüyor. Bir zamanların efsane Nokia'sı da öyle.
300 dolar ya da 500 euro yabancılar için yarım asgari ücret bile değil. Bizde fiyatlar saçma vergiler vs. ile şiştikçe şişer ve 2 asgari ücret olur.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Tabi Motorola da Nokia gibiydi,taş gibi bir gövdesi vardı defalarca yere düşürmenize rağmen tık demeden çalışırdı...Nerde şimdikilerde o sağlamlık,hemen ekran gidiveriyor,ya da başka bir arıza çıkartıyor..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst