gittigidiyor

Mp3 Sesi Artırma ve Mp3 Kesme Programı (Mp3 Trim Pro)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


Mp3 Trim Pro Mp3 Sesi Artırma ve Mp3 Kesme Programı
Mp3 Trim Pro programı mp3 biçimindeki müzik dosyalarınızın sesini artırabilir ve müziklerinizi baştan veya sonran istediğiniz süre kadar kesebilirsiniz. Kesme işlemini ister saniye olarak, ister milisaniye olarak yapabilirsiniz.


Programı çalıştırın ve Aç butonuna tıklayıni istediğiniz müzik dosyanızı seçin.


Müziği Baştan kesmek istiyorsanız "baştan" kısmına, Sondan kesmek istiyorsanız "sondan" kısmına istediğiniz süreyi saniye veya dakika olarak yazın. Şayet milisaniye olarak kesmek isterseniz de KARE kısmına tıklayıp istediğiniz süreyi yazın veya ok tuşları ile kesmek istediğiniz süreyi artırıp azaltın.. Sonra üst kısımdaki Kaydet Butonu ile kaydedin...

Programın aşağı kısmında SES KONTROL kısmı var. Burdan da ayar çubuğunu artırıp azaltarak Müzik dosyanızın gürült seviyesini 12 Desibel kadar artırıp azaltabilirsiniz... Akabinde kaydedin...

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst